8.7
1334 beoordelingen

013-5323510
Geen lange wachtrijen!

Wij halen de actuele informatie op
Even geduld, we checken grondig..
Alle vakanties vanaf Groningen Airport Eelde
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
Even geduld, we checken grondig..
Alle vakanties vanaf Eelde
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
Even geduld, we checken grondig..
7 dagen per week bereikbaar
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs


Welkom op Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde is goed bereikbaar, dichtbij, goedkoop parkeren en lekker snel inchecken. Oftewel een goed begin van uw vakantie, stedentrip of zakenreis.

Vliegen vanaf luchthaven Groningen Airport Eelde betekent veel gemak en tijdwinst. U bespaart door de goede bereikbaarheid veel tijd op de reis naar de luchthaven. Daarnaast zorgen de korte loopafstanden op de luchthaven en de snelle in- en uitcheckprocedures voor nog meer tijdswinst.

Adres Groningen Airport Eelde

Op Vakantie Vanaf Eelde is een onafhankelijke website voor vakanties vanaf Groningen Airport Eelde. Voor vragen over Groningen Airport Eelde kunt u terecht bij de luchthaven


Groningen Airport Eelde
Machlaan 14a
9761 TK Eelde 
T: 010-3097070 (ma t/m vr 08:30 uur - 17:00 uur) 
I: http://www.gae.nl 
E: info@gae.nl 

Parkeren

Alle parkeerterreinen (P1, P2 en P3) zijn op loopafstand van de terminal en zijn voor zien van cameratoezicht. 

P1 bevindt zich voor de terminal, hier vindt u ook de parkeerplaatsen voor minder validen. U kunt in- en uitrijden op kenteken. 

P2 ligt nabij de terminal. 

P3 wordt afgesloten tijdens sluiting van de luchthaven. 

Kijk op de plattegrond welke parkeerplaats het beste bij uw past en reserveer online uw parkeerplaats.


Faciliteiten

In de Airportshop kunt u terecht voor aantrekkelijke aanbiedingen. Bovendien kunt u extra voordelig belastingvrije artikelen kopen in de Airportshop* indien uw bestemming buiten de Europese Unie ligt. In de Airportshop worden onder andere tijdschriften, parfums en dagbladen verkocht.Ook zijn er oordopjes te koop die van pas kunnen komen als u last heeft van het drukverschil tijdens de vlucht. 

*Let op, dit kan alleen wanneer u de paspoortcontrole nog niet bent gepasseerd!

Restaurant Bites & Flights

Het restaurant op Groningen Airport Eelde biedt u vanaf het terras een goed uitzicht op de gebeurtenissen op het platform.

Draadloos internetten

Met Wi-Fi Hotspots van T-Mobile kunt u op publieke locaties met uw eigen laptop of PDA draadloos breedband internetten. Deze locaties worden ook wel `hotspots` genoemd. Ook op Groningen Airport Eelde heeft T-Mobile een HotSpot geïnstalleerd. Meer informatie over HotSpots vindt u op http://www.t-mobile.nl/mobiel-internet/hotspots/ 

Minder validen

De terminal van Groningen Airport Eelde is goed toegankelijk voor invaliden en minder validen. De luchthaven beschikt over meerdere invalidentoiletten, brede toegangsdeuren en alle voorzieningen zijn gelijkvloers. 

Wanneer u assistentie nodig hebt is het belangrijk dat u dit tijdig laat weten. Maak bij het boeken van uw vlucht uw wensen kenbaar aan OpVakantieVanafEelde.nl. De aanvraag dient uiterlijk tot 48 uur voor tijdstip van vertrek (of aankomst) bij ons binnen te zijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat er dan assistentie beschikbaar is (bijvoorbeeld rolstoelservice) wanneer u op de luchthaven arriveert. U kunt zich voor assistentie melden bij de incheckbalie of bij de informatiebalie. Mocht u hulp nodig hebben bij de aankomst of vertrek op de luchthaven dan kunt u zich melden via de intercom die u aantreft bij de parkeerbetaalautomaat op het parkeerterrein P1 of bij de parkeerbetaalautomaat vlak bij de bushalte.

Wij wijzen er op, dat luchtvaartmaatschappijen soms bijzondere voorwaarden hanteren. Zo is het luchtvervoer van rolstoelen met natte accu’s doorgaans niet toegestaan. (Deze vallen onder gevaarlijke stoffen). Ook zijn er soms voorschriften voor de afmetingen van rolstoelen. Bij het luchtvervoer van een rolstoel moet deze ook tijdig, vaak uiterlijk 72 uur voor vertrek, zijn aangemeld bij de luchtvaartmaatschappij. 

Routebeschrijving Groningen Airport Eelde

Maak gemakkelijk zelf uw routebeschrijving door in de kaart op "routebeschrijving" te klikken. U vult uw vertrekadres is u bent klaar voor vertrek. 

Volg OpVakantieVanaf

Back to Top