8.6
1293 beoordelingen

013-5323510
Geen lange wachtrijen!

Wij vergelijken nu alle airlines
Dichtbij de beste vliegtickets
Alle vluchten vanaf Weeze Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
Dichtbij alle informatie
7 dagen per week bereikbaar
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs

TURKIJE

Introductie

De Turkse Riviera is een regio die bekend staat als hét vakantieparadijs van Turkije. In de gezellige badplaatsen aan de zuidkust vindt u heerlijke temperaturen met veel zonuren, heerlijke stranden én niet te vergeten de topklasse all inclusive hotels. Eén groot voordeel hier is dat een all inclusive vakantie betaalbaar is.

De Turkse Riviera strekt zich uit van Kemer in het westen tot aan Gazipasa in het oosten. Iedere badplaats heeft haar eigen identiteit en type vakantiegangers. Antalya is de grootste badplaats en is ideaal om strand met cultuur af te wisselen door het oude historische centrum. In de badplaats Belek bent u helemaal op uw plek wanneer u een golfliefhebber bent of van ultra luxe resorts houdt. Side ligt centraal in de Turke Riviera en is perfect op leuke uitstapjes te maken. In Side vindt u veel Romeinse invloeden zoals een amfitheater, aquaduct en een tempel.

Ook de watervallen van Manavgat zijn erg populair als dagtrip vanuit Side. De badplaats Alanya is één van de meest geliefde plekken aan de Turkse Riviera om een vakantie te vieren. Dit komt vooral vanwege de fantastische stranden die hier liggen. Wilt u echt helemaal in de watten worden gelegd tijdens uw Turkse strandvakantie? Dan kunnen wij Lara zeker aanbevelen. Hier vindt u luxueuze thema resorts waar de all-inclusive formules heilig zijn.

Volg OpVakantieVanaf

ovvgroningen-nl
Back to Top