8.6
1293 beoordelingen

013-5323510
Geen lange wachtrijen!

Wij vergelijken nu alle airlines
Dichtbij de beste vliegtickets
Alle vluchten vanaf Weeze Airport
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij zoeken nu naar de beste hotels
Dichtbij de mooiste accommodaties
Boek eenvoudig en snel een accommodatie
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs
Wij halen de actuele informatie op
Dichtbij alle informatie
7 dagen per week bereikbaar
Veilig boeken bij ANVR- en SGR reisbedrijf
Raadpleeg onze deskundige Nederlandse reisadviseurs


Algemene voorwaarden


Wij waarderen het enorm dat wij uw vakantie of reis morgen verzorgen. Die speciale weken met uw familie of vrienden, die mooie reis naar een verre bestemming, die interessante stad die u altijd al eens wilde zien, genieten aan boord van een cruiseschip of lekker relaxen op een prachtig strand. Wij beseffen ons iedere dag hoe belangrijk die dagen voor u zijn. Daarom zetten wij ons met hart en ziel in om voor u de beste vakanties, prachtige verhalen en de mooiste levenslange herinneringen voor u te maken. En dat doen we met enorm veel plezier.

Bijgaand vindt u de consumentenvoorwaarden die gelden voor uw boeking. Deze zijn gebaseerd op de ANVR consumentenvoorwaarden, waar noodzakelijk aangevuld met onze eigen voorwaarden, simpelweg omdat de ANVR consumentenvoorwaarden niet langer standaard overal in voorzien. Zo weet u zeker dat de dingen goed geregeld zijn, en dat is belangrijk. Want vakantie moet onbezorgd genieten zijn.

Wij zullen uw vakantie naar onze allerbeste kunnen en met de grootst mogelijke zorg voor u verzorgen. Daar mag u op vertrouwen. Rest u slechts om er een prachtige vakantie van te gaan maken. Geniet ervan en alvast een goede reis gewenst!

ANVR Voorwaarden

Geboekt voor 1 juli 2018? Lees hier de ANVR-Consumentenvoorwaarden >>
Geboekt na 1 juli 2018? Lees hier de ANVR-Reizigersvoorwaarden >>

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Op Vakantie Vanaf is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (lidnummer 2077). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. De volledige SGR-garantieregeling is terug te vinden op www.sgr.nl.

Bekijk hier de Garantieregeling SGR

Stichting Calamiteitenfonds Reizen Garantieregeling

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;

  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren (terug naar huis brengen).

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. De kosten voor deelname aan het calamiteitenfonds bedragen € 2,50 per boeking. Vraag voor meer informatie uitdrukkelijk naar de ANVR brochure. Daar staat, naast andere regelingen, de volledige garantieregeling van het Calamiteitenfonds beschreven. Voor meer informatie kijkt u op www.calamiteitenfonds.nl.


Bekijk hier de Calamiteitenfonds Garantieregeling

Thuiswinkel Voorwaarden

Op Vakantie Vanaf is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Inmiddels zijn meer dan 2.200 webwinkels aangesloten. Het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg wordt door de Consumentenbond ondersteund. Je kunt erop rekenen dat webshops met het Thuiswinkel Waarborg veilige shops zijn die eerlijk handelen. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit.

Thuiswinkel Voorwaarden Op Vakantie VanafVolg OpVakantieVanaf

ovvgroningen-nl
Back to Top